PDA

View Full Version : Multiplayer Problem



shipboy
January 24th, 2012, 04:40 PM
Been Having a problem. Everytim ei try to join or host a multiplayer session, it says The selected session cannot be used for Multiplayer. The session, route, or some depensdities are not built in and arnt on the DS, but the route is a Built-in Route!

Please help

Shipboy

shaneturner12
January 24th, 2012, 04:43 PM
Is the session built in as well? (or on the Download Station)?

Shane

oknotsen
January 24th, 2012, 05:14 PM
The session, route, or some depensdities are not built in and arnt on the DS, but the route is a Built-in Route!

Please help
If you are trying to run or join the pre-installed Debrecen MP session:
Make sure you have updated your version of the game. This means both having the latest patch and having downloaded all the updates. Assuming you are trying this with TS12:
- Make sure you are om build 49922.
- Make sure that number under updates is 0. If not, run that update thing. If that does not get it to 0, write down those items and update those via DLS manually.

If you are trying to join a running MP session which was not pre-installed:
- Go to the DLS and download that session manually. Chances are the creator of the session has used items that you did not install yet and this will make that happen.