PDA

View Full Version : Railroad Tie Stacks



jrfolco
December 20th, 2011, 08:27 PM
Does anyone know where I can find railroad ties in stacks?

Thanks,

Joe

Euphod
December 20th, 2011, 08:34 PM
I have to believe that if they aren't built in to 2010, then they are on the DLS. I would give you a better answer, but I don't have Trainz installed right now, on this PC.:(

JCitron
December 20th, 2011, 08:35 PM
Hi Joe,

Look for stacks of sleepers, or for something similar.

John

dricketts
December 20th, 2011, 08:44 PM
Search for "laying ties".

jrfolco
December 20th, 2011, 09:39 PM
I found exactly what I was looking for on the DLS under 'Sleepers'. It's called 'Sleepers Bundled' by 'Flamerail' kuid2:98966:67810:2.

Thanks Ed, John, and Dricketts.

Joe

Retro00064
December 20th, 2011, 09:43 PM
For what it's worth, there's also "sleeper pile" (<kuid:35412:28002>) by Mike10, which is built-in to 2010.

Regards,

Retro.

jrfolco
December 20th, 2011, 10:12 PM
For what it's worth, there's also "sleeper pile" (<kuid:35412:28002>) by Mike10, which is built-in to 2010.

Regards,

Retro.

Retro

I also saw those on the DLS. I didn't know that they were built in to TS2010.

Thanks

Joe