PDA

View Full Version : Problems with Mojave sub sessions in 12.



bc3xx0
September 23rd, 2011, 12:40 PM
I did the sessions Mojave to Bakersfield and ATSF #991 East and they worked flawlessly. I then got curious and entered edit session and all I did was change the locomotives to the NS dash 9's (that is all that I think I did anyway). I started getting a little red bug pop up in the corner and noticed that none of the crossing signals were working. When I clicked on the bug, it had a bunch of things on it about hopper cars and what not. I figured I screwed it up, so I just uninstalled the whole program and reinstalled it.

Without changing anything after the fresh install, I went to the session and it started with a single locomotive on a siding with a red signal. It has a picture of some dude and train 991 with a thing saying wait for trigger any train. I see adair, who I was the last time I ran the session, but when I click on him it does nothing.

I also seem to be having issues with the atsf 991 session as well. Is there something I have to do to reset them? I figured the reinstall would clear it all up.......... Help.

Oh, and if you haven't noticed yet, I am new to trainz!!

Thanks in advance.

socalwb909
September 23rd, 2011, 05:31 PM
I did the sessions Mojave to Bakersfield and ATSF #991 East and they worked flawlessly. I then got curious and entered edit session and all I did was change the locomotives to the NS dash 9's (that is all that I think I did anyway). I started getting a little red bug pop up in the corner and noticed that none of the crossing signals were working.

-I have the same problem, with the grade crossings not working and having the red bug in the corner!
http://www.hostthenpost.com/uploads/5e8fc0a1c6390bc419dbdbbc9cd32d19.jpg
http://www.hostthenpost.com/uploads/89349e0dc4041ba8efab7a18d050a815.jpg

-Joe

bc3xx0
September 24th, 2011, 06:53 AM
When I did the first session all the crossings worked, actually didn't notice any issues at all. Now I can't even get to the right train to do the session.

I'll try to get a screen shot of what I am getting.............

Here is what I am getting on the "ATSF #991 East" Session I can drive it, but just only the locomotive!! (The screen shot actually shows two loco's, but what I see only has one!)
http://img217.imageshack.us/img217/3795/atsf991east.jpg

Here is what I get with the "mojave to Bakersfield"
http://img849.imageshack.us/img849/2503/mojavetobakersfeild.jpg

socalwb909
September 24th, 2011, 11:50 AM
-I'm not sure on any of this, no clue! Hopefully someone will come in and shine some light on this!

-Joe