PDA

View Full Version : Multi Industry new



Rodbram
June 27th, 2011, 03:30 AM
I'm having a hassle trying to figure out the Multi Industries new on how to set them up properly. The old industies worked fine but when I try to assign loads (volume and pick ups) etc to these new ones, half the time it just doesn't work. Is their a tutorial or thread to assist.

Cheers Rod

Deano5
June 27th, 2011, 05:50 AM
Hi Rod.
If you do a forum search for these, you will get a vast amount or results and links to instructions. Your not alone, many many people have had trouble over the years, me included. :wave:

rweber95
June 27th, 2011, 03:53 PM
There is a MIN tutorial at http://members.westnet.com.au/nightcrawler/trainz/

Bob Weber