PDA

View Full Version : ok why is it...



terminator4d
April 5th, 2011, 06:19 PM
That the downloads wont download I click the start button and nothing happens. even after I click it it still says start and no matter how many times i click start it still wont do anything, it was working fine until i bought a first class ticket. can anyone help me. thanks!

fran1
April 5th, 2011, 06:26 PM
There was a post re server work being done 4-4-2010, whether its over run I dont know.
Did you activate the FCT.

terminator4d
April 5th, 2011, 06:39 PM
yeah I did activate it, I will just wait and see if it starts to work later, but I have tried restarting my computer, the content manager, logging out of my account, everything but still nothing.

fran1
April 5th, 2011, 06:42 PM
Have you cleared the download helper side of CM, that can help.

terminator4d
April 5th, 2011, 06:44 PM
yeah I did try that. ha I am pretty sure I tried just about everything.

terminator4d
April 5th, 2011, 06:47 PM
its working now

fran1
April 5th, 2011, 06:47 PM
Have you done the reset password etc, does cm show that you have a fct.

zatovisualworks
April 5th, 2011, 07:42 PM
its working now

;) Another instance of wedon'tknowhow but...

http://fotos.ibertrainz.eu/albums/userpics/10008/case-solved.png

:p

And we'd like to know, indeed. Don't tell us "Hasta la vista, baby", please, Mr. Terminator. Ex-Governator wouldn't do that. :hehe:

The wanting to know side of Alberte :wave:

terminator4d
April 6th, 2011, 09:17 AM
hahaha I dont know how I got it to work, I mean considering I did everything it could have been any of those things, I think logging out of my account and restarting the content manager probably is what did it but again I have nooo idea. hahaha