PDA

View Full Version : Trainz crash when deleting track and miss



mathiasw
February 11th, 2011, 04:46 PM
I have a problem - I want to delete some track.
This works without problem. But then my aim is off and I happen to click besides the track - Trainz crashes....
This happen in both Trainz 2009 and 2010 - what can I do??

4ndylloyd
February 11th, 2011, 05:09 PM
I had a similar problem and solved it by switching between DirectX and Open GL. Have you tried this ?

Andy

mathiasw
February 11th, 2011, 05:36 PM
I had a similar problem and solved it by switching between DirectX and Open GL. Have you tried this ?

Andy

Yes, didn't solve it.... :'(

4ndylloyd
February 11th, 2011, 05:38 PM
OK. Do you have the latest drivers for your graphics card ? Does this happen on every route ? Do you get an error message when the game crashes or does it just crash back to the desktop?

Andy

mathiasw
February 12th, 2011, 08:31 AM
OK. Do you have the latest drivers for your graphics card ? Does this happen on every route ? Do you get an error message when the game crashes or does it just crash back to the desktop?

Andy

Actually, I upgraded my drivers to the latest Nvidia yesterday. I am not sure if I had have this problem before, perhaps there is something in the new drivers?
I will try different routes and see what happens.

JCitron
February 12th, 2011, 10:07 AM
Actually, I upgraded my drivers to the latest Nvidia yesterday. I am not sure if I had have this problem before, perhaps there is something in the new drivers?
I will try different routes and see what happens.

I don't think it's the drivers. I have the latest ones and don't have this problem.

Have you tried another install? You don't even have to uninstall your old version - just put the new one in a new folder and see if that one works. If it does, then your problem is your program - perhaps something has become corrupt.

John

stagecoach
February 12th, 2011, 07:19 PM
If your aim was off you may have tried to delete a fence. I know a fence is not track but some fences do use the invisible track in the creation and ive some times got fence connecting to track. The fences use the red invisible track.