PDA

View Full Version : 2010 Trainz Simulator



randyrobison
January 24th, 2011, 11:22 PM
im trying to activate 2010 simulator on my sons computer, its asking for a " CD KEY" any sugestions? i have no idea where to find this, ive tried entering the serial number and it does not work...........

Euphod
January 24th, 2011, 11:26 PM
Number on back of manual, check to be sure of 0 and O's and the like.

coeurdelion
January 25th, 2011, 04:30 AM
bonjour,j'ai exactement le meme soucis, moi par contre dans mon code d'activation au dos du manuel j'ai pas de "O" ou "0" .
Alors que faire !!!!
coeurdelion
:'(

Bill69
January 25th, 2011, 05:06 AM
To add to Euphod's post. Use Caps Lock and don't miss out the minus sign between each group of characters.

Cheers,
Bill69