PDA

View Full Version : Show Your Uk Screen Shots



Steven11
December 30th, 2010, 08:32 AM
You Can Show Only Electric And Diesel Or Multiple Units ONLY

tankbob
December 30th, 2010, 09:43 AM
Might help if you post some of your own to start off.


bob

Stationbeem
December 30th, 2010, 10:21 AM
Why have two UK Screenshot threads when the one we have is suffice.

Steven11
January 3rd, 2011, 04:14 AM
ITS HARD TO PUT SCREENSHOTS

itzemmyjane
January 4th, 2011, 01:35 AM
ITS HARD TO PUT SCREENSHOTS
A)No need to yell
B)http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?t=2417

meyshollop
January 4th, 2011, 03:26 AM
okay... i see your new to the forums, so welcome :)

However, no offence but this thread is pointless, we already have UK screenshot threads, and they are suffice for everyone, so this is just using up bandwidth when it in fact is pointless, try searching before you start a thread to make sure there isnt already a thread on the same topic.

Also, on here big font is considered shouting, try not to use it. :)

Welcome to the forums

Meyshollop

hope5
January 4th, 2011, 10:02 AM
http://i823.photobucket.com/albums/zz153/starwarman11/trainz2010-12-2713-35-59-25.jpg

pfx
January 4th, 2011, 12:30 PM
@ hope5, I take it you didn't read meyshollop's post before sticking that post up?

hope5
January 4th, 2011, 12:35 PM
@ hope5, I take it you didn't read meyshollop's post before sticking that post up?
I did read it but i felt a bit sorry for the person who made the thread.

emo
January 4th, 2011, 01:09 PM
I did read it but i felt a bit sorry for the person who made the thread.

Have you noticed we haven't heard anything from him in a while, i sorry but i must agree totally with the rest of us about why the need to have 2 UK screenshot threads, as quoted before, 1 is suffice.