PDA

View Full Version : Bunch Of Stuff it can't find



Amtrakguy76
December 27th, 2010, 09:14 PM
well every time i go into surveyor, and look at something i want to place, its in red and can't load. Some routes i go in the terrain is like the regular wire mesh view. im assuming it cant find the terrain. also when i download things, it says it is unable to load some stuff, and then the locomotive doesnt work in the game. PLEASE tell me what is going on

rweber95
December 27th, 2010, 10:38 PM
Check the kuids with CM3 for errors or missing dependencies, that's one of the things that it is for.

Bob

wiggy1
December 28th, 2010, 08:39 AM
They're red because they haven't downloaded properly. It happens to me sometimes and you can try downloading again or sometimes it fixes itself if you right click the asset on the download station and click 'view errors and warnings'.
Also the terrain problem might just be that the 'wireframe view' button at the top of the screen is on.
Sometimes when I start downloading content it says 'Unable to download, the server appears to be full. Please try again later'. This happens when there are too many people trying to download at once. All you can do is try downloading again later and with some luck it will work.
You can buy First Class Tickets from Auran which let you download content much faster at anytime of day, without having to wait for other people to leave the server.

Amtrakguy76
December 28th, 2010, 08:44 AM
Id did say that there were content updates but if I try to download them, says server is full. I don't have an fct. Mabye ill have better luck with a different computer