PDA

View Full Version : Should I buy TC or not?



Jijy16
December 4th, 2010, 09:22 PM
Hello all,
I am currently facing a partial problem. I have TS2010, TRS2006, and TRS2004 and it appears that the routes / rolling stock from TC 1&2 are included in TS2010. I am wondering if there are some built-in assets in TC 1&2 that are exclusive to TC that are not included in TS2010, and are not available elsewhere. If not, then I'll just get TC3.:o :-P(Wait a sec... TC3'S BRITISH!!!!!):hehe:

-Jijy :wave:

amigacooke
December 4th, 2010, 09:27 PM
From memory, TC 1&2 are included in TS2010, but TC3 is not. Personally, if you have TS2010, then I'd get Trainz Simulator: Settle and Carlisle (http://www.auran.com/auran/store/index.php?p=3&PID=234).

Jijy16
December 5th, 2010, 06:57 PM
From memory, TC 1&2 are included in TS2010, but TC3 is not. Personally, if you have TS2010, then I'd get Trainz Simulator: Settle and Carlisle (http://www.auran.com/auran/store/index.php?p=3&PID=234).

Yes, but I was wondering if there are assets that TC1&2 have built-in, made by Auran, that aren't in TS2010.

johnwhelan
December 6th, 2010, 08:24 AM
Yes, but I was wondering if there are assets that TC1&2 have built-in, made by Auran, that aren't in TS2010.

No.

Cheerio John