PDA

View Full Version : Problem with saving with a redone tga file



ctrainsgo
August 25th, 2010, 09:14 AM
hello every time a replace the oringinal tga file with a newer version this happens Error: The texture 'C:\Program Files\Auran\TRS2006/local/content 4ft7n8rs14\sd9_undec_body/sd9.tga' failed to load.
what should i do????:confused:

zatovisualworks
August 25th, 2010, 09:46 AM
Hi guy,

Check if you are resaving it at 24-bit or higher and uncompressed. What image application are you using? Some do not do that.

The compressed side of Alberte :wave:

ctrainsgo
August 25th, 2010, 10:08 AM
nope i use gimp to reskin these. the engine comes out white when i open trainz http://forums.auran.com/trainz/trainz%202010-08-25%2010-54-36-72.jpg

zatovisualworks
August 25th, 2010, 10:22 AM
When using The GIMP and trying to save as a .tga a dialogue box appears with 'Compressed RLE' selected. Deselect it. ;)

If needed send it to me to check it in Photoshop.

The Ultra-ZVW compressed side of Alberte :wave:

ctrainsgo
August 25th, 2010, 10:40 AM
thank you i will try that for now on if it doesnt work ill tell ya :)

Len12
August 25th, 2010, 05:53 PM
hello every time a replace the oringinal tga file with a newer version this happens Error: The texture 'C:\Program Files\Auran\TRS2006/local/content 4ft7n8rs14\sd9_undec_body/sd9.tga' failed to load.
what should i do????:confused:

Was it in the right folder? Right name? Proper format 64x64, 128x128, etc.