PDA

View Full Version : What time zone does CMP operate on?



Joseph45f
May 2nd, 2010, 10:46 AM
So I was downloading a bunch of content last night and was around 70mb, so around midnight I shut it off and went to bed, this morning I go into CMP and my downloaded total was still at 70 mb. Im on the US east coast, but what time zone is the download limit reset at? Thanks for your help.

JCitron
May 2nd, 2010, 11:49 AM
So I was downloading a bunch of content last night and was around 70mb, so around midnight I shut it off and went to bed, this morning I go into CMP and my downloaded total was still at 70 mb. Im on the US east coast, but what time zone is the download limit reset at? Thanks for your help.

Joseph,

I think Auran operates the DLS on AEST. That would put the DLS about 14 hours ahead of where we are on the east coast.

John

chefbyte
May 2nd, 2010, 12:00 PM
If you look at the top of the FTP status page, it does indeed state AEST

http://www.auran.com/planetauran/FTP_Status_Log.php

Joseph45f
May 2nd, 2010, 12:10 PM
ok thanks for the help