PDA

View Full Version : Content Manager "No Connection"



ateam55
April 23rd, 2010, 10:37 AM
Hi,
Im having a Bit Of Trouble with The Content Manager on Trainz 2009. It was working fine yesterday and now will not Connect to Planet auran, and Is Saying that I shold check my firewall and Internet Connection.

Has this Got anything to do with the Fact that the DLS Website Is not Loading and Nor Is The Auran Main Site??? And Is anyone else having this problem??

Thanks
Ateam55

ateam55
April 23rd, 2010, 10:42 AM
Also, Have Noticed That the Auran Site has Changed its name. Have they been Hacked??

I Googled Trainz and it comes up with a Different name for Auran....
Anyone Else Notice?

km1961
April 23rd, 2010, 10:58 AM
Hi Having a problem with CMP also.

Worked fine till about 10 min ago. Tries to check my number and get this message back

CANNOT FIND YOUR PROFILE OR YOU DO NOT HAVE A VALID SERIAL NUMBER. PLEASE CHECK THE YOUR PLANET AURAN ARE CORRECT AND ENTERED IN YOUR CMP SETTINGS CORRECTLY

I know that I have not changed any settings and I do have a valid serial number reged with Auran.

Also having a problem running TRS2006. Will not load.

ateam55
April 23rd, 2010, 11:19 AM
Im Still having Problems. Trying To See IF there is a link between this and the Main Site not Working!

km1961
April 23rd, 2010, 11:20 AM
I also have tried to get onto www.auran.com (http://www.auran.com) and then it changes to www.ts2010.com (http://www.ts2010.com) the main site will not load

ateam55
April 23rd, 2010, 11:25 AM
If you google "Trainz" The Option Below the Train- - Auran hit says "Visit Lance Jago's homepage"
Anyone Else got any ideas?

nfitzsimmons
April 23rd, 2010, 11:28 AM
I can't connect to the auran.com site at all now.

km1961
April 23rd, 2010, 11:32 AM
Have just got main site loaded into my browser. It has only taken 6 and a half minutes to load !!!!!!!

What is going on?

aardvark1
April 23rd, 2010, 11:34 AM
Hi all,

As of now... 12:30 PM EDT (USA) it is 2:30 AM (Saturday) in Brisbane, AU.

The servers MAY be backing up at this time....but that is just a guess.

OR.....

The servers may be down. If down, do not expect a fix due to the current time in Brisbane.

Hopefully, all will be good.....later.

Have fun,

aardvark1
April 23rd, 2010, 11:36 AM
If you google "Trainz" The Option Below the Train- - Auran hit says "Visit Lance Jago's homepage"
Anyone Else got any ideas?

FYI.... Lance Jago was a former employee of Auran. A good guy.

He would not hack the Auran site.

Have fun,

Dug
April 23rd, 2010, 12:19 PM
Must be a server problem or server work being done. Downloaded using CMP a few hours ago with no problem. CMP not working now. Only the forums appear to be working properly. DLS , profile, all else are very slow to load if they load at all.

ateam55
April 23rd, 2010, 12:26 PM
Thanks for the Answers Guys, Website is still not loading and nor is CM. Strange...

*edit* Only the Forums seem to work now!

Kevin16c
April 23rd, 2010, 02:09 PM
I am in! I am in! I can get the home page and features to work! I am using Opera 10.5 with turbo activated. Internet Explorer still takes 5+ minutes.

ateam55
April 23rd, 2010, 02:11 PM
Cool! I Am Onto the Helpdesk @Auran. Any luck with the Download Station???

km1961
April 23rd, 2010, 02:36 PM
Still no luck yet with CMP. Will try again tomorrow Hope I have better luck!!!

Kevin

km1961
April 23rd, 2010, 02:46 PM
Just a quick update very difficult to try and connect to the download station via the internet 5 Minutes and only showing half loaded at bottom of task bar. Tried to refresh the page and just will not refresh. Just says new tab.

Panthar
April 23rd, 2010, 03:00 PM
No connection on any version (2006/2009/2010) installed...must be a server down. User and Password isn't being accepted.

ateam55
April 23rd, 2010, 04:34 PM
No Luck. will try Tommorrow.

UP5521
April 23rd, 2010, 05:12 PM
The same thing keeps happening to me also,I tried accesing the DLS and my own profile but so far,the only thing I can do is log onto the forum,can someone please tell me what is going on here?:(

aardvark1
April 23rd, 2010, 05:27 PM
The same thing keeps happening to me also,I tried accesing the DLS and my own profile but so far,the only thing I can do is log onto the forum,can someone please tell me what is going on here?:(

Read this:

http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?t=55722

UP5521
April 23rd, 2010, 05:39 PM
Read this:

http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?t=55722


Oh I see now,thanks for that!;)

Chance15
June 14th, 2010, 07:25 PM
For some reason my trainz does not want to open,connect to auran even though i got a valid serial code, and when it did load after i would start to play everything would turn pitch black. any answers ?