PDA

View Full Version : Pier with track on



djdave972
October 15th, 2009, 12:56 PM
hi all

what is the best way to get Pier with track on it? can it be done ?

is there limit to trainz 2004 download space?

dj dave

mjolnir
October 15th, 2009, 01:13 PM
I didn't start with 2004, so this may not work, but in 2006, what I do is place the track at ground level where I'll want it on top of the pier, then place the pier, and adjust the height of the track vertices so that it is at the level of the top of the pier.

ns

Lewiscc65
October 15th, 2009, 01:19 PM
You could use Dock Rails,<kuid:52519:38001> Carl