PDA

View Full Version : tidmouth sheds track problem



matthew4645
September 25th, 2009, 12:11 PM
I've finally figured out the problem with tidmouth sheds was you need to have mb rail only track. When I tried it with the mb rail only track it did not shut down so that was the problem. You can download it at www.trainzone.co.nz/ (http://www.trainzone.co.nz/) :D Post a reply if you need help and I will help you at any time.

66Sprint200
July 10th, 2010, 12:09 PM
Is it still there? I couldn't find it when I looked. I need to get that bit of track for my Tidmouth set.

JCitron
July 10th, 2010, 12:41 PM
Isn't the MB Rail available on the DLS, or built-in?

John

66Sprint200
July 10th, 2010, 12:46 PM
There are 2, 3, and 4 track versions in the DLS, but when I searched the DLS, I couldn't find it. I found Mike10 on here though. He has a website with a link to it on. I got it there.

misterchugg
July 10th, 2010, 06:15 PM
hi
i cant find the website link either on the dls or in the forum search

thanks
ron

66Sprint200
July 11th, 2010, 11:35 AM
Ok, here is his profile page here on the forum. http://forums.auran.com/trainz/member.php?u=5412 And here is his website. There is a link to it on his member page. http://www.medwayvalleytrainz.co.uk/ You just have to go through looking at the numbers at the end of the kuid's listed.

misterchugg
July 11th, 2010, 05:17 PM
thanks for the link
but i still cant find the track only rails
cheers
ron

66Sprint200
July 13th, 2010, 06:15 PM
When you get to his site, it should show 5 or 6 pictures in two rows. Between the first pictures in the rows there is a pull down menu. Go in there and choose track.

In the image I attached it shows you where to go. In the yellow box, click track, and then go to the right side and look for the right kuid, or hit Ctrl F on your keyboard and type the last digits from the kuid in and it will scroll down the page to that kuid.

EDIT: Ok, how do I attach images from my computer? Thanks, Michael

misterchugg
July 14th, 2010, 05:30 PM
hi
i finally found it
thanks

to post pics you need to go to a host site wheer you upload then to, then you post a link in the post.

http://reg.imageshack.us/

thanks
ron