PDA

View Full Version : Content Manager Plus will not edit in CCP?



ocala
August 1st, 2009, 08:29 AM
Content Manager Plus will not edit in TRS6 and TC1&2 when I try to edit in CCP. Works OK to edit in Explorer. In the past one of these editors would bring old assets up to TRS6 standards. I'm confused, normal for me. Thanks. ocala.

elgato
August 1st, 2009, 08:45 AM
Hi ocala,
I have also noticed that CCP does not work too well in TRS2006.
To make it work, I right click on the item i want to open, click Open in CCP, accept the CCP message that the item was not originally made in TRS2006, and then I close Content Manager Plus. CCP now opens, I make the changes I want, then save and exit. I reopen CMP and then commit the item I opened.
That is not supposed to be the way it should work but we have to live with it.
For your information, in TS2009, you do not have to use this procedure as CCP works properly.
Cheers
Gilles

ocala
August 1st, 2009, 01:13 PM
The message I get is "CCP.exe has encountered a problem....etc. report to Microsoft...."

I'll see if I can find this file "CCP.exe" and try to fix??
Thanks for your help. ocala.