PDA

View Full Version : Cordwood Producer Request



bigboy4010
February 14th, 2009, 12:49 PM
The railroad I'm working on is a mining railroad but some of the engines that will run on it burn wood. I've got Pencil42's wood ricks and sheds laid out on the line but, in order to refill them, I need something that produces his cordwood product. Would anybody be able to create something- it doesn't need to be some building industry it can just be a single track- that consumes logs, logstacks, and logsets and produces cordwood?

jadebullet
February 14th, 2009, 01:14 PM
There is a an object in TRS called Multiple industry new. If you use this, and hook the rails up to it, you can set it up to produce, and consume any product. There is also Protolars, which is available at trainz pro routes.

You can read a tutorial for setting them up in the link in this post.
http://forums.auran.com/trainz/showpost.php?p=401412&postcount=3

I hope that this helps.

bigboy4010
February 14th, 2009, 03:40 PM
I know of the multiple industries. It'd just be easier for people downloading the route (when it's finished) to have it already preset. Several of the mines have to be converted to silver ore as it is already, and I want this to be as user-friendly as possible.