PDA

View Full Version : Portals connecting to other Portals?



bobowes
January 1st, 2009, 10:16 AM
Can you connect a portal in one Route to another portal in another route, both of which are on your computer?

and is there a difference between Portals and iPortals?

Sorry to keep asking but the Manual does leave a bit (?) to be desired.

Cheers

Bruce

boky32
January 1st, 2009, 10:23 AM
Seems to me that both routes would have to be running for your proposal to work. I believe that portal to portal will only work in the route that is actively running on your screen.

Best to you and a Happy New Year:D

lwhelan
January 1st, 2009, 05:54 PM
Look for threads by or try to contact 'Lots_Trains'.

I am fairly sure he does what you wish to be able to do.


Regards,
Laurie

danny5
January 1st, 2009, 08:09 PM
I've done this ,what i did was join the two routes together and used portals to transport from one route to the other.
Danny5