PDA

View Full Version : No default surveyor session rules.



steelherd20
June 16th, 2008, 07:56 PM
Im trying to build a route but when i try to add drivers to my trains by clicking on edit session rules, there is no session rules. Everything is blank. Most of the routes are just like this. When I add Driver setup or other options theyre completely blank. Can anyone explain whats going please?

steelherd20
June 16th, 2008, 09:13 PM
This is only in TRS 2006. I tried TRS 2004 and the session options are all there.

ColPrice2002
June 17th, 2008, 04:50 AM
Typically this is a symptom of TRS 2006 with SP1 added - but not following all the instructions exactly.

Can you post your "build number"? -

Regards,

Colin

DR_jones
August 29th, 2008, 02:37 AM
HIa i have the same problem Build No 3092

Captain_Collins
August 29th, 2008, 08:01 AM
The solution to this is to uninstall and reinstall TRS2006 & SP1, following the instructions in the FAQs, tips, and tricks section of the TRS2006 sub forum EXACTLY.

Smileyman
August 29th, 2008, 09:47 AM
Agreed!

The only times I've seen this problem is when someone installs Trainz or a Service Pack without following the instructions explicitly (leaving the Anti-Virus running for instance).

Time for a reinstall I'm afraid.

Smiley.

0099
August 29th, 2008, 07:47 PM
(leaving the Anti-Virus running for instance).



Really ive never turned off my Anti-Virus while installing trainz and ive never had anything wrong:confused:

Smileyman
August 29th, 2008, 07:56 PM
Really ive never turned off my Anti-Virus while installing trainz and ive never had anything wrong:confused:
Then you've been very lucky.
Do a search on these forums and you'll see that it's caused a lot of people a lot of problems.

Maybe your Anti-virus/Firewall settings aren't too strict, and whatever it is that trips up the installation gets through them without problem because of that.

Smiley.