PDA

View Full Version : New Route



trainzmainiac2006
December 21st, 2006, 04:50 PM
Hi all,
ive been playing around in surveyor and have finally started a new route. here are some pics.

http://img179.imageshack.us/img179/7914/unnamedfy5.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=unnamedfy5.jpg)http://img179.imageshack.us/img179/4359/screen005xc5.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=screen005xc5.jpg)http://img179.imageshack.us/img179/5885/screen004cz0.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=screen004cz0.jpg)
this is my first route that includes a big city.

john

p.s. if you want to download my preivious route, Southern Pacific Freight, please email me at trsmainiac2006@yahoo.com

trainzmainiac2006
December 21st, 2006, 08:36 PM
Thank you for the post, im pretty new at surveyor so that would be why. if you could explain what you mean and how to fix it i would apreciate it.

john

sfrr
December 22nd, 2006, 11:26 PM
ok first, when you in the tracks panel, click on advanced, then click on straighten track, then click the track that splits into two

-------<=======

^
|
|
click on that track, best i could do on a keyboard.

mike.

Klinger
December 23rd, 2006, 06:16 PM
ok first, when you in the tracks panel, click on advanced, then click on straighten track, then click the track that splits into two

-------<=======

^
|
|
click on that track, best i could do on a keyboard.

mike.


you may think im a complete moron, but i only learned how to do that a week ago

i did do it on my NG Tourist route before i realsed it, but thats the only one of mine ive used it on lol