PDA

View Full Version : Trainz Configuration



4ndylloyd
April 22nd, 2008, 03:20 PM
Hi, I have been poking around in the options setting to try to improve performance of TRS2006 and am interested in the effects/benefits of changing the setting of the resource cache size of texturing in the advanced options. The default figure is 32 and the highest setting 512. I realise that these figures relate to memory but would a setting of 512 give better performance than 32 and/or should a figure be chosen that is the same as the memory of the graphics card or some other component? I have checked the manual and read me files without finding the answer

Thanks, Andy

big_b
April 22nd, 2008, 05:36 PM
This is the amount of Ram assigned to Trains.Mine is set to 3/4 of installed Ram.Set it in your trainsoptions ( -ResourceMemory=**** )

Dave

4ndylloyd
April 23rd, 2008, 03:28 PM
Thanks Dave :)