PDA

View Full Version : Amtrak Acela Express Zips Through Old Lyme, Connecticut



grogstop65
December 7th, 2006, 12:27 AM
Amtrak Acela Express Zips Through Old Lyme, Connecticut en route to Boston
http://www.trainzeasternroutes.com/Screenshots/OldLyme2.jpg

grogstop65
December 7th, 2006, 01:23 AM
http://www.trainzeasternroutes.com/Screenshots/OldLyme1.jpg

mp5a4
December 7th, 2006, 07:51 AM
At first I thought that was real life. Except for the snow. But awesome screenshot!

boc61
December 7th, 2006, 08:37 AM
Nice. Is that Tolaris' old Acela?

PerRock
December 7th, 2006, 09:31 AM
Nice. Is that Tolaris' old Acela?

looks like it to me.

peter

Padster
December 7th, 2006, 10:04 AM
That HAS to be a real train. He must have superimposed the image onto a Trainz background. Naughty-naughty! Still, very clever all the same.

Best wishes,
Padster

grogstop65
December 7th, 2006, 10:23 AM
I'm glad you all like it:)
@ No back drops ;)

gus1911
December 7th, 2006, 10:51 AM
Mr Stop65

What's the route? One of your TER routes?:confused:

Klinger
December 7th, 2006, 02:23 PM
Nice. Is that Tolaris' old Acela?

now if only the Cafe Car wasent missing....

Magicland
December 7th, 2006, 02:46 PM
now if only the Cafe Car wasent missing....

Anybody have any info, pics or plans of the cafe car? One of these days my motherboard should come home, and...

leeferr
December 7th, 2006, 02:58 PM
Those are really nice. Is it a route or a diorama shot?

grogstop65
December 7th, 2006, 04:05 PM
Mr Stop65

What's the route? One of your TER routes?:confused:
Yes its one of our routes:)

PerRock
December 7th, 2006, 04:33 PM
Anybody have any info, pics or plans of the cafe car? One of these days my motherboard should come home, and...

I think i do somewhere.... i'll get bact to you about it once i get home.

peter

grogstop65
December 7th, 2006, 04:42 PM
Those are really nice. Is it a route or a diorama shot?
Thank you for the kind words.

Its a route:)


A shot to the south
well kind of ;)
http://www.trainzeasternroutes.com/Screenshots/ne1cold.jpg

axe1970
December 7th, 2006, 11:08 PM
Nice. Is that Tolaris' old Acela?

What ever happen to Tolaris ?

Regards

axe

austin316hockey
December 9th, 2006, 06:49 AM
Amtrak Acela Express Zips Through Old Lyme, Connecticut en route to Boston
http://www.trainzeasternroutes.com/Screenshots/OldLyme2.jpg

If not for the particles (snow), and maybe a better sky, this would pass for a real photo. Awesome shot, stunning.

seany55520
December 9th, 2006, 08:46 AM
I'm glad you all like it:)
@ No back drops ;)
Then how did you do all that?!?

PerRock
December 9th, 2006, 01:55 PM
Thats awfuly strange guys. I Have the cafe car in my roster. both engfines and just the cafe car, i do see why you can't find it. Maybe it was an old item.

you sure its the Acela cafe car!? as far as i know (and can find) tolarus never made the cafe car. there should be 2 engines, a first class car and 2 buissness cars.

peter

WCL
December 9th, 2006, 06:59 PM
Then how did you do all that?!?

It's called skill....And he is really good at it :)....That is all TRAINZ on there :) KEEP IT UP!!!!

motorbridge
December 9th, 2006, 08:12 PM
wow I thought that was a real life shot:eek: !! Nice one, also first run of the Comet VI's are this monday!!!!

MuttsMooch
December 9th, 2006, 08:24 PM
These are such wonderful pictures!

tyard
January 7th, 2007, 06:36 PM
Actually, Tolaris made the following Acela cars/locos...

Loco-Front
Loco-Rear
Coach Class
1rst Class
Buisness Class
Buisness Class (End)

I think thats it, although I may be forgetting something!!

PerRock
January 7th, 2007, 06:43 PM
yup thats it.

peter

Herlev
January 8th, 2007, 03:01 AM
Hej there.
Well nice to know that some one has something diferent.
I have the azela pack but not the cafe car,
any chance you can send it to me by e-mail>
Cheers for now.
Tonny. ( herlev )

PerRock
January 8th, 2007, 06:13 PM
do you know where you got it from? its not on the DLS under Acela, or Tolaris.

peter

Klinger
January 8th, 2007, 08:43 PM
id love to have the Cafe car.....

Moojgoo
January 10th, 2007, 04:48 PM
What is your FPS with that? AMAZING!:eek: :eek: :) :)

aradlaw
January 11th, 2007, 08:41 PM
Thanks for the pics Grogstop, I had forgotten about that trainset, just downloaded and looks as good as ever, even works in 2006 :)
One question, do the interiors show up for you, all I get is the camera view in thin air where the interior view should be :confused:

tyard
January 11th, 2007, 09:04 PM
Did you download all the dependencies for everything, because there are a few interiors to DL for it (Tolaris calls them cabs).

aradlaw
January 12th, 2007, 09:33 AM
Yes, I do have the interiors (or cabs), as the pic shows the camera is there but no interior ... for and aft view

http://img187.imageshack.us/img187/600/acelaintnu3.th.jpg (http://img187.imageshack.us/my.php?image=acelaintnu3.jpg)

this is the interior view of one of the business cars, I have already replaced the engine interiors with one of iceman's recently released cabs.
shows up the same in '04 and '06

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting (http://imageshack.us)

tyard
January 12th, 2007, 03:48 PM
Well, sorry, but I don't think theres much I can do, I have yet for them to work at all (I DL'd them once, but they didn't work, and just when I was about to try again, my computer stopped working).

trainzmainiac2006
January 12th, 2007, 03:52 PM
how did you get the wires over the track?:confused:

John

titaniclover
January 12th, 2007, 04:07 PM
i to do not have the cafe car but i have everything else. also i have the same problem as aradlaw but i cant even get into cab.

Moojgoo
January 12th, 2007, 04:34 PM
how did you get the wires over the track?:confused:

John

Well, you would have to go to the Objects tab, Spline edit, and find them. When you try to put it on the track, it won't, so you have to use move.

trainzmainiac2006
January 12th, 2007, 05:14 PM
I don't supose you know where to find them? i found some but it doesn't have a tower to suport it.

John

P.S. Whats the keyboard command to raise the pantagraph

titaniclover
January 12th, 2007, 05:22 PM
its #pad 1.

trainzmainiac2006
January 12th, 2007, 05:24 PM
Thank you Titaniclover.

John

titaniclover
January 12th, 2007, 05:25 PM
no problem

PerRock
January 12th, 2007, 05:36 PM
there is a fix needed for the cabs to work. It was posted in the old forums. but since I never had any problems (never really rode back there) i didn't pay attention to it. maybe someone else can give you the edited config.

peter

aradlaw
January 12th, 2007, 09:42 PM
I don't supose you know where to find them? i found some but it doesn't have a tower to support it.

John


In 2004, select all, then catenary and you will see a selection of different cantenary splines to choose from :) Not so easy in 2006 :rolleyes:
Use the 'shift' key to place the canenary over the track or visa-versa.

grogstop65
January 12th, 2007, 10:09 PM
The cab and the passenger views do not show up for me. However she is still a master peace and poses great infron of my lense.

trainzmainiac2006
January 12th, 2007, 10:14 PM
Unfortunatly i have 06.

John:)

aradlaw
January 12th, 2007, 11:28 PM
Unfortunatly i have 06.

John:)

There is lots of selections to choose from in 2006 ...
http://img153.imageshack.us/img153/3929/2006zr4.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=2006zr4.jpg)

again in the object/spline tab :)

trainzmainiac2006
January 12th, 2007, 11:30 PM
thank you!

John

Compudoc
January 13th, 2007, 01:31 AM
Here are a couple of mine...


http://img406.imageshack.us/img406/1476/ac1uz2.jpg (http://imageshack.us)

http://img263.imageshack.us/img263/9684/ac2il6.jpg (http://imageshack.us)

http://img263.imageshack.us/img263/5215/ac3tt0.jpg (http://imageshack.us)


Thanks to ImageShack for Free Image Hosting (http://imageshack.us)

aradlaw
January 13th, 2007, 09:47 AM
Good screenies, Compudoc :)
A couple more...

A chase view on the Chalkdale layout
http://img142.imageshack.us/img142/9383/acela01un4.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=acela01un4.jpg)

Cabview using one of Iceman's recently released cab interiors (found in the Misc download section) ;)
http://img142.imageshack.us/img142/7421/acela02qy0.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=acela02qy0.jpg)

PVincent342
January 16th, 2007, 04:10 PM
I Do not have a cafe car but I have everything else. I also have all of the dependencies but the cab shows thin air

Klinger
January 16th, 2007, 06:51 PM
http://img142.imageshack.us/img142/7421/acela02qy0.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=acela02qy0.jpg)


Got the Kuid number?

trainzmainiac2006
January 16th, 2007, 08:42 PM
How do you install a new cab?

John

Klinger
January 16th, 2007, 08:48 PM
open the config file in notepad, then change the KUID number for "Interior" to that of the new cab.....some one tell me the KUID please, im sick of the non existant cab

trainzmainiac2006
January 16th, 2007, 08:53 PM
Thank you very much klinger.

John

aradlaw
January 17th, 2007, 07:37 PM
open the config file in notepad, then change the KUID number for "Interior" to that of the new cab.....some one tell me the KUID please, im sick of the non existant cab

Hi Klinger,
I put one of each at either end of the acela set
rur_cab 164988:666660:1 and
XTaurus 164988:110011 (in my screenie)
:)

trainzmainiac2006
January 17th, 2007, 08:50 PM
im having trouble getting the cab to show up. i replaced the kuid with the one i want, but it still won't show up.

John

aradlaw
January 18th, 2007, 03:32 AM
The config file should look like this ..

interior <kuid:164988:110011> (or whatever interior you are using)

and you may have to commit the change in 2006.

edit: In the config file there is a config table, you have to replace the original interior kuid # with your replacement kuid# also. :) That may be your problem.

Herlev
January 18th, 2007, 05:05 AM
The cab and the passenger views do not show up for me. However she is still a master peace and poses great infron of my lense.
Hi all acela fans.
I am sory to disapoint you all,but the cab and the interior =that is if you want to ride in the cars = only works in =ultimate trainz =
I wrote to the creator and askt if there where any chance that he would convert it to trainz 2004 or 2006 but the answer was a disapointed no.
Cheers.
Tonny. ( herlev )

perry_weekley
January 18th, 2007, 05:23 PM
Herlev can u do us a favor and message him again and ask him if he can please post how to get his cabs to work in 2004 again. He did post it once but since Auran made this new forum his old thread on how to is Gone. please and thank you. P.S. I'm to shy to message people I have never talked to before on here @_@

Compudoc
January 19th, 2007, 06:39 AM
The Cab

http://img328.imageshack.us/img328/93/cab1en3.jpg (http://imageshack.us)

First Class

http://img350.imageshack.us/img350/4205/firstclass1kj3.jpg (http://imageshack.us)

Bussiness Coach End

http://img332.imageshack.us/img332/4015/bussinesshl7.jpg (http://imageshack.us)

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting (http://imageshack.us)

aradlaw
January 19th, 2007, 08:15 AM
Thanks, Compudoc ... they look familiar :)
Do those shots come from UTC or is freeintcam the secret ??
from one too lazy to change his trainzoptionz :D

Compudoc
January 19th, 2007, 08:40 AM
Thanks, Compudoc ... they look familiar :)
Do those shots come from UTC or is freeintcam the secret ??
from one too lazy to change his trainzoptionz :D



Yes they did come from UTC.
I posted those screenshots for the benefit to the users that may have the ACELA but never had UTC to really see what the interiors looked like.
This may have been the best custom content ever created for trainz as the wheels even sparked as the train goes around curves.

Compudoc...

tyard
January 19th, 2007, 09:44 PM
I still have UTC, and I just tried the Acela again, and it worked perfectly, but the doors don't open. It also worked in TRS2004, but oncee again, there aren't cab views!:mad:

aradlaw
January 19th, 2007, 09:53 PM
I guess that was another one of the UTC things that 2004 broke :rolleyes:

tyard
January 20th, 2007, 08:24 AM
At least I think someone said that they had a fix to make it work in TRS04/06.

tyard
January 20th, 2007, 08:26 AM
I meant that someone was contacting the creator about a fix deleted in the forum crash.:o

tyard
January 20th, 2007, 08:33 AM
Whhen I used it in UTC, the cabs and such were fine:), and the train beautiful:D! But the doors didn't open:mad:, like sommeone said earlier in this thread, or another thread.

tyard
January 20th, 2007, 08:40 AM
well, if i can work it into a CDP file, and maybe with tolaris's permission, you know, i can't hand out other people's objectz, or i might get into trouble, big trouble......:p
I'm pretty sure theres nothing wrong with emailing people copies of files, as long as they're not edited, or put on the DLS.

trainzmainiac2006
January 20th, 2007, 09:16 AM
I'm pretty sure theres nothing wrong with emailing people copies of files, as long as they're not edited, or put on the DLS.

Unfortunatly, That counts as redistributing the content without permission. That would count as a licencing violation.

John

PerRock
January 20th, 2007, 12:42 PM
At least I think someone said that they had a fix to make it work in TRS04/06.

There was a fix in the old forums. All it was, was a config edit. If someone has the link to the wayback machine archive. I MIGHT be able to find it. I'm gonna start a new thread so we can stop taking over grogstops.

peter

Callum027
January 20th, 2007, 12:47 PM
Unfortunatly, That counts as redistributing the content without permission. That would count as a licencing violation.

John

It depends on what kind of license the content has; so he can check the cafe car's license and see what it says.

VirtualBeechGrove
January 20th, 2007, 01:26 PM
It's impossible for their to be a Cafe car as none was ever made, the creator himselve stated that he did not make one. I for one would be interested in seeing a picture of this car in trainz.

Corey

tyard
January 20th, 2007, 01:36 PM
In UTC, when I'm creating the acela consist,it shows a picture of the cafe cars, because it shows where what goes where. It goes something like Front loco-Buisness class end-2xbuisness class regular-cafe (Missing car, but shown)-regular buissness-1rst class-end loco.

PerRock
January 20th, 2007, 03:57 PM
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-10-10-28.jpg
(with out explanation, note the HUD I left on the screen)
someone was complaining about doors? not sure what your expecting< but they work here. you have to use the pantograph key to open/close them along with raise/lower the pantograph.
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-13-20-06.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-13-03-93.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-14-56-85.jpg
The panto key has 4 functions:
a) doors open, pant down
b) doors open, pant up
c) doors closed, pant up
d) doors closed, pant down

peter

tyard
January 20th, 2007, 04:25 PM
wher'd that SEPTA thing come from?

tyard
January 20th, 2007, 04:27 PM
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-10-10-28.jpg
(with out explanation, note the HUD I left on the screen)
someone was complaining about doors? not sure what your expecting< but they work here. you have to use the pantograph key to open/close them along with raise/lower the pantograph.
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-13-20-06.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-13-03-93.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-14-56-85.jpg
The panto key has 4 functions:
a) doors open, pant down
b) doors open, pant up
c) doors closed, pant up
d) doors closed, pant down

peter
Oh, thanks, is there a pantograph button in the cab of the loco? And how'd you get the cabs to work?

PerRock
January 20th, 2007, 04:51 PM
Did I really leave that over there on that track? ;P
you'll see in due time

peter

Oh, and tyard, search the forums for "Acela" you'll find out how. I'm still trying to figure out the coach cabs. I believe there is a panto button. But I always run DCC so I haven't taken the time to look. There is a keyboard control to activate it regardless, again i don't know what it is (its Num 1 in DCC)

aradlaw
January 20th, 2007, 07:44 PM
Hey, cool ... the interiors work on the coaches too ...

http://img265.imageshack.us/img265/7771/acelacoach3mb.jpg

I just copied the mesh line in the 'attachment' section to its own line under 'camera' (left the original 'mesh' line where it was) and voila :)
dunno though ... the engine cabs seem a bit cramped after using some of the others :D

tyard
January 20th, 2007, 08:09 PM
dunno, the engine seems alittle crampedLOL:D Funny

PerRock
January 20th, 2007, 08:30 PM
Hey, cool ... the interiors work on the coaches too ...

http://img265.imageshack.us/img265/7771/acelacoach3mb.jpg

I just copied the mesh line in the 'attachment' section to its own line under 'camera' (left the original 'mesh' line where it was) and voila :)
dunno though ... the engine cabs seem a bit cramped after using some of the others :D

Would you mind uploading your configs to trainzhaven.com (http://trainzhaven.com)? so that we all can get them working.

peter

trainzmainiac2006
January 20th, 2007, 09:03 PM
I have a new cab working now, heres a pic.
http://img252.imageshack.us/img252/4118/workinprogressb42cf.th.jpg (http://img252.imageshack.us/my.php?image=workinprogressb42cf.jpg)

John

Pepso.
January 20th, 2007, 09:50 PM
Following what aradlaw said:

Open the config.txt of these four assets:
Acela Business Class Coach (End) cab - <kuid:9:50019>
Acela Business Class Coach cab - <kuid:9:50017>
Acela Express First Class Coach cab - <kuid:9:50021>
Acela HSEL cab Interior - <kuid:9:50013>

This is what the original config.txt looks like:

kuid <kuid:9:50019>
camera 1.15,-2.8,2.3
attachment {
main {
mesh "cab_main.pm"
att
}
}
obsolete-table {
}
.
.
.
Delete the two lines above and the tree lines below the mesh "cab_main.pm" line.

And it should look like this:

kuid <kuid:9:50019>
camera 1.15,-2.8,2.3
mesh "cab_main.pm"
obsolete-table {
}
.
.
.
Tested and working in TRS2004.

If you assign a driver to this locomotive he will always drive with the pantographs down and the doors opened.

Compudoc
January 20th, 2007, 11:24 PM
Following what aradlaw said:

Open the config.txt of these four assets:
Acela Business Class Coach (End) cab - <kuid:9:50019>
Acela Business Class Coach cab - <kuid:9:50017>
Acela Express First Class Coach cab - <kuid:9:50021>
Acela HSEL cab Interior - <kuid:9:50013>

This is what the original config.txt looks like:

kuid <kuid:9:50019>
camera 1.15,-2.8,2.3
attachment {
main {
mesh "cab_main.pm"
att
}
}
obsolete-table {
}
.
.
.
Delete the two lines above and the tree lines below the mesh "cab_main.pm" line.

And it should look like this:

kuid <kuid:9:50019>
camera 1.15,-2.8,2.3
mesh "cab_main.pm"
obsolete-table {
}
.
.
.
Tested and working in TRS2004.

If you assign a driver to this locomotive he will always drive with the pantographs down and the doors opened.


If you wish to assign a driver and not have the doors open while driving
just remove the ANIM.KIN file from the door animation folders.
Remember to back up the folder before deleting files in case you wish to return to the original.

Compudoc....

Compudoc
January 21st, 2007, 12:03 AM
More Acela Interiors (these are from TRS2004)


http://img255.imageshack.us/img255/5708/acela49fl.jpg (http://imageshack.us)


http://img255.imageshack.us/img255/5448/acela58un.jpg (http://imageshack.us)


Thanks to ImageShack for Free Image Hosting (http://imageshack.us)

iaine
February 1st, 2007, 04:02 PM
You should be safe. see extract below from the Acela cab config file

organisation "freestate graphics"
contact-email "tolaris@ko.onet.pl"
contact-website "http://www.freestate-graphics.com"
license "This content may be redistributed for non-commercial purposes only. The assets (including all library, musical, cinematographic and artistic works found in the sound, music, video and data files) contained in this archive remain the property of the original authors."
kuid-table {

iaine
February 1st, 2007, 04:09 PM
Quote:
Originally Posted by trainzmainiac2006 http://forums.auran.com/trainz/images/buttons/viewpost.gif (http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?p=37903#post37903)
Unfortunatly, That counts as redistributing the content without permission. That would count as a licencing violation.

John

It depends on what kind of license the content has; so he can check the cafe car's license and see what it says.

You should be safe. see extract below from the Acela cab config file

organisation "freestate graphics"
contact-email "tolaris@ko.onet.pl"
contact-website "http://www.freestate-graphics.com"
license "This content may be redistributed for non-commercial purposes only. The assets (including all library, musical, cinematographic and artistic works found in the sound, music, video and data files) contained in this archive remain the property of the original authors."
kuid-table {

PVincent342
February 2nd, 2007, 10:23 AM
NOTHING TO POST

PVincent342
February 2nd, 2007, 10:25 AM
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-10-10-28.jpg
(with out explanation, note the HUD I left on the screen)
someone was complaining about doors? not sure what your expecting< but they work here. you have to use the pantograph key to open/close them along with raise/lower the pantograph.
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-13-20-06.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-13-03-93.jpg
http://i68.photobucket.com/albums/i6/PerRock/trainz2007-01-2014-14-56-85.jpg
The panto key has 4 functions:
a) doors open, pant down
b) doors open, pant up
c) doors closed, pant up
d) doors closed, pant down

peter
Where did you get the SEPTA EMU

Starfox
February 2nd, 2007, 01:48 PM
Can you post a pic of the Acela Cafe Car?

PerRock
April 18th, 2007, 11:33 PM
Where did you get the SEPTA EMU

what SEPTA EMU? I don't see one. ;P

peter

buddhaben
April 18th, 2007, 11:35 PM
In the last photo next to the Viewliners.

PerRock
April 18th, 2007, 11:40 PM
I know, I put them there... they're still un-official and in beta. and I've probably said too much now.

peter

jaleel
April 19th, 2007, 12:59 AM
Muhahahahahahahahahahahahaha, hahaha, I love surprises!

http://img55.imageshack.us/img55/7246/ge89qc.jpg

tyard
April 19th, 2007, 07:49 AM
Muhahahahahahahahahahahahaha, hahaha, I love surprises!

http://img55.imageshack.us/img55/7246/ge89qc.jpg
your making one or you photoshopped perrocks out of his pic?

VirtualBeechGrove
April 19th, 2007, 07:53 PM
He and i were working on it together for quite some time, i added corrugations to it, i thought he had tooken a break from trainz though.

Corey

PVincent342
April 19th, 2007, 09:36 PM
your making one or you photoshopped perrocks out of his pic?

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
THAT IS SOOOOOOOOO GOOD

PVincent342
April 19th, 2007, 09:41 PM
Muhahahahahahahahahahahahaha, hahaha, I love surprises!

http://img55.imageshack.us/img55/7246/ge89qc.jpg
:eek:
THAT IS AWSOME JALEEL :D

crman123
April 20th, 2007, 04:25 PM
ok, guys, this thread is specifically for screen shots, not about new items that are being made by AGZ.
Yes we all know it's pretty, but please start another thread if you want to talk about that.

Who died an made you moderator....:p (I'm kidding, calm down :p)

Meh, your attempt to stear this thread back on topic will probably go ignored. Thats why I gave up doing it, except this one time. Waffling is something I can't really stand personally. Guys Back on topic, we don't want the actual moderators to shut this thing down.

tyard
April 20th, 2007, 04:57 PM
Who died an made you moderator....:p (I'm kidding, calm down :p)

Meh, your attempt to stear this thread back on topic will probably go ignored. Thats why I gave up doing it, except this one time. Waffling is something I can't really stand personally. Guys Back on topic, we don't want the actual moderators to shut this thing down.excuse my asking even know ive been around a few months, i still dont know a lot of chat stuff. What does waffeling mean?

PerRock
April 20th, 2007, 07:36 PM
and now its switch to stop waffleing... which in itself is waffelling :D

peter

tyard
April 20th, 2007, 08:56 PM
posting unessesscary items in a thread based upon one subject.
Just how this thread was talk about the Acela, it switched to that metro-north car thing, which is, in fact, waffling.oh ok thx LV


and now its switch to stop waffleing... which in itself is waffelling :D

peterlol, ok lets stop now lol

Bobstrains
April 20th, 2007, 09:07 PM
metro-north.... did i miss something what metro-north car

tyard
April 20th, 2007, 09:11 PM
no its SEPTA from Pennsylvania.

Bobstrains
April 20th, 2007, 09:16 PM
hehe thats why i asked... i ride those Trains Every day to and from work :-)