PDA

View Full Version : RailDriver Question



smash
December 5th, 2006, 05:32 PM
I have a question for anybody who has a raildriver. When I leave mine plugged into my computer my system will not turn my screen off.
Does anybody else have this problem?
Sys specs.
P4 2.8c
Intel mobo D875pbz
1gig ram
NV 6600 Video agp
Wd hds
Windows MCE 2005.
Have also had XP Pro but no diffrent.

Kenny.

titaniclover
December 5th, 2006, 07:19 PM
it happens with me 2. i dont have a raildriver but when i take time off from trainz i do games that use a joystick if i leave it in the screen will still be on i did that last night you know!

backyard
December 6th, 2006, 03:14 AM
:cool: Thanks for posting your query Kenny,

I will get my RailDriver, tomorrow, and need to know this...

In the meantime, anyone even thinking about getting the RailDriver Desktop Controller, had better act.

The price, has gone up, from $149.95(USD), to $169.95!

However, it's available from the Walther's (https://www.walthers.com/exec/productinfo/560-120) website, at $139.95!

The sale has been going on, now for more than a week, and could end at anytime.

I used Central Tennessee Hobbies, because they have a 15% discount.

The total price, is $158.xx, and I supported my Local Hobby Shop(LHS)!

Puffingbilly
December 6th, 2006, 03:16 AM
I have a question for anybody who has a raildriver. When I leave mine plugged into my computer my system will not turn my screen off.
Does anybody else have this problem?
Sys specs.
P4 2.8c
Intel mobo D875pbz
1gig ram
NV 6600 Video agp
Wd hds
Windows MCE 2005.
Have also had XP Pro but no diffrent.

Kenny.

Hi Kenny

I have exactly the same problem, so when I finish playing with Trainz I simply unplug RD :( (my son is in the IT industry and he can't work it out either).

PS: It only happened after I installed T6 :eek:.

Cheers

Ron

smash
December 6th, 2006, 09:02 AM
Nice to see its not just me.
Mine does it with either 04 or 06. It has done it since I got it almost two years ago.
I have an idea why it happens.
The controller sends out a signal to the system every once in a while to let the system know its there. Or something simliar.(layman speek there:)).
Why I dont know.

Kenny

whitepass
December 6th, 2006, 10:09 AM
I have never had that, had Raildrive for a year now.

tsgint
December 6th, 2006, 10:19 AM
Are you running under OpenGL or DirectX? and could this be the problem?
Glen