PDA

View Full Version : Some 'Built-In' Assets Now Marked As 'Packaged' Incorrectly VE236



Christopher824
October 16th, 2021, 09:41 AM
Trying to run a route package through the build machine and I'm gettin the 'VE236: Dependency asset was not available' error now with SP4, it was built-in prior, these are by vulcan;

<kuid2:60238:37038:3> Track Green Invisible in Driver
<kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver

This now makes many assets that rely on them unuseable. I have routes published that use some, so I know this is not right. Maybe it's one of those things N3V has to adjust?

stagecoach
October 16th, 2021, 01:14 PM
<kuid2:60238:37038:3> That version I have says installed from DLS in the latest build.
<kuid2:60238:37039:2> May have been upgraded for DLC C&O Hinton.

hiawathamr
October 16th, 2021, 07:29 PM
These are the only items on the DLS that are the latest:
<kuid2:60238:37038:3> Track Green Invisible in Driver
<kuid2:60238:37039:1> Track Red Invisible in Driver

<kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver is nowhere to be found on the DLS so its more likely a DLC only item which can cause the TCCP to fail the package. Sometimes the TCCP builder gives false errors that requires the same package to be run through at least twice to get a successful build.

Cheers

Christopher824
October 17th, 2021, 08:28 AM
These are the only items on the DLS that are the latest:
<kuid2:60238:37038:3> Track Green Invisible in Driver
<kuid2:60238:37039:1> Track Red Invisible in Driver

<kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver is nowhere to be found on the DLS so its more likely a DLC only item which can cause the TCCP to fail the package. Sometimes the TCCP builder gives false errors that requires the same package to be run through at least twice to get a successful build.

Cheers

The Greeen track is on the DLS and fine, that was my mistake, also ran build twice. Red track still an issue.

[ 816.tzarc ] <kuid2:60238:37039:1> Track Red Invisible in Driver is a dependency of <kuid2:60238:600087:2> Ship Lock, and many more of vulcan's assets, as well as several other creators assets, which are on the DLS. Your route Midwestern Rails uses the red track, My Chicago Museum route uses it on all the canal bridges, both of our routes built fine before. Here is the DLS link; https://www.auran.com/DLS/DLS_viewasset.php?AssetID=74959 ​

[ sc491f_4 ] <kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver <-- was built in, SP3 built-in passed TCCP, now packaged, not on DLS, now unsuable

Here is another one that many other assets rely on.
[ 868 ] <kuid:-25:1405> General Goods <-- was built in, SP3 built-in passed TCCP, now packaged, not on DLS, now unsuable
This asset updated the status when this was put in by I think SP4 <kuid:661281:67529> TRS19 - New Builtin Content Set Package

I'm going to finish the VE error list and might have some more. I thought I read somewhere on the forums when SP3 came out to give somebody a list of these assets so the status could be changed.

stagecoach
October 17th, 2021, 11:22 AM
If you select download this version for the red track version 1 and then go into the route and delete missing assets the route and all assets that use it will revert to the older one.

Christopher824
October 17th, 2021, 12:12 PM
If you select download this version for the red track version 1 and then go into the route and delete missing assets the route and all assets that use it will revert to the older one.

It will not download ver 1

stagecoach
October 17th, 2021, 12:44 PM
Click on the version 2 asset and right-click on the list asset versions. Select version 1 and right-click and select download this version.

Christopher824
October 17th, 2021, 02:42 PM
Click on the version 2 asset and right-click on the list asset versions. Select version 1 and right-click and select download this version.

It's greyed out, won't let me do it

Christopher824
October 22nd, 2021, 09:03 AM
...

Here is another one that many other assets rely on.
[ 868 ] <kuid:-25:1405> General Goods <-- was built in, SP3 built-in passed TCCP, now packaged, not on DLS, now unsuable
This asset updated the status when this was put in by I think SP4 <kuid:661281:67529> TRS19 - New Builtin Content Set Package

...

Update on the asset above, now back to 'built-in' status, passes TCCP. Thank You Somebody!

hiawathamr
October 22nd, 2021, 09:20 AM
Deleted - misread things