PDA

View Full Version : RubyTMIX not working



Bigbuscoptyltd
September 25th, 2019, 09:16 PM
Hello,

for some reason, I canít put rubyTmix in Sketchup 7, I had ZipGenius on my computer and I removed it.

NOTE: Iím new to this and can someone help me out?

pware
September 25th, 2019, 11:30 PM
It is probably a good thing that you cannot use RubyTMix in SketchUp. There have been countless threads in these forums that have condemned the use of SketchUp to create Trainz assets. Sorry to be so negative to a newby (we all started out as newbies) but if you post assets created in SketchUp onto the DLS you will get endless complaining posts and possibly a few angry PMs.

The reasons are many including the huge processing load that SketchUp assets place onto system hardware, lack of LOD, etc.

oknotsen
September 26th, 2019, 02:06 AM
Find support here:
https://forums.auran.com/trainz/showthread.php?81841-RubyTMIX-1-0-(Google-SketchUp-Exporter-for-Trainz)-is-now-available

But read pware’s comments first. In short: nobody uses it for serious content creation and most don’t like the content created with it.

Please start future topics in the related forum.

Locked