PDA

View Full Version : repainting locos / coaches



djdave972
August 23rd, 2007, 09:21 AM
hi all

i just wondered how do u repaint other loco`s then 43`s (hst) & 37`s & 50`s or coaches or them from paintshed ? do i need a another program ? or do i use paint or paintshed ?

dj dave 972 from the uk

Corporal_Major
August 23rd, 2007, 10:10 AM
Yes you do need another program but there are some free ones available.

have a look around the forum for "reskinning" and also look here:
http://www.auran.com/TRS2004/community.htm

Corporal_Major
August 23rd, 2007, 10:11 AM
Sorry should have said scroll down to learning centre.

Hope this helps

Ron