PDA

View Full Version : Trainz12Fixed Track Asset - Inbuilt Juction



chinmay.gadre
May 19th, 2018, 02:42 PM
I am trying to build a "yard ladder" asset and have got the basic geometry for the ladder et-al completed. I was successfully able to create junctions at attachment points and they work in driver mode! The only issue is - I CAN'T SEE the junction overlays. I know there is a junction present since when I (take a leap of faith) and "switch" junction in driver mode, the loco does correctly change tracks.

Does anyone know how to show the junction overlays in a custom fixed track asset? Does it need any scripting? Any help is appreciated.

jordon412
May 19th, 2018, 03:38 PM
Press the ctrl and H buttons at the same time on your keyboard at the same time and the junctions will appear. Pressing ctrl and H at the same time again will make them disappear.

hiawathamr
May 19th, 2018, 04:41 PM
I also recommend registering your version of Trainz here (https://www.auran.com/planetauran/SN_Enter_Serialnumber.php) or a lot of community members will ignore your post

chinmaygadre
May 19th, 2018, 05:11 PM
I believe this got posted from another id I had created not the one I registered my TS12 with. I will repost from the proper ID.