PDA

View Full Version : Making new paints to trains



wheelking
July 23rd, 2007, 08:36 AM
Is that program called Paintshed for making new paint?

If yes,where can i get it?

Euphod
July 23rd, 2007, 08:40 AM
What version Trainz do you have. If you have 2006, please see my post in the 2006 forum concerning Painshed.
Ed

wheelking
July 23rd, 2007, 08:41 AM
I use 2006.Gimme your link to there

trackplate
July 23rd, 2007, 09:37 AM
I use 2006.Gimme your link to there

http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?t=13689&highlight=paintshed

wheelking
July 23rd, 2007, 10:23 AM
Why can't i enter to that link?


Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Thorinoakin
July 23rd, 2007, 01:36 PM
Not sure about that but heres the Link to the Post 4 step plan on it
http://img134.imageshack.us/img134/3055/painshedlq1.jpg
its should work

SuperFudd
July 25th, 2007, 12:06 AM
Yes, you can make any color you want, or so it seems to me.
Paint Shed comes with TRS2006 but some of the templates, which were fine in the 04 version, don't work in the 06 version.
I tried moving a bay window caboose from 04, where it was fine, to 06 but that would not work either.

dh2k3
July 25th, 2007, 12:25 AM
Why can't i enter to that link?

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

In order to access that link that trackplate posted you'll need to register your TRS2006 serial number in your Planet Auran profile.

Dave

nicky9499
November 17th, 2007, 04:11 AM
hello.

im relatively new to cmp, today being my first entry and i would like to paint some rolling stock in my route's paint scheme. from my view, it seems that only the templates can be painted. How do I create a new template for a locomotive that is not in the list? Ive tried using ccp to create a new paintshed template but the "edit in paintshed" option won't come up when i save.

any ideas?

thanks in advance,
Nicholas.

trackplate
November 17th, 2007, 04:59 AM
How do I create a new template for a locomotive that is not in the list?
Nicholas.
Try here
http://drucifer.net/Trainz/PaintShedGuide/TPS_FramePage.htm
Regards Bob V

nicky9499
November 18th, 2007, 04:12 AM
i think there's a slight problem here: the version of paintshed they're teaching doesnt seem to be the version im having problems with. im using TRS2006.