PDA

View Full Version : turntable



arwin48
October 2nd, 2016, 04:09 PM
I have a turntable that when the train drive on the table wont move
It is just a 360 deg table. the instruction on input table "turntable,name,2
is this corect

JackDownUnder
October 2nd, 2016, 04:43 PM
Believe that you need a space after the commas

stagecoach
October 3rd, 2016, 05:54 AM
turntable, Turntable xxxxx, 2
Turntable xxxxx is the name of the turntable, the default name or the one you assigned. But make sure it is typed exactly in both layout and the input table.

arwin48
October 3rd, 2016, 07:57 AM
I followed your instruction but the TT will not turn. I get an error message"Schedule command,gs,line 32,er_Null reference"
Can you help further

Lewiscc65
October 3rd, 2016, 09:15 AM
Here is an example, and they work.

http://hostthenpost.org/uploads/924b1692fc4a8156ee694e38dd981ac6.jpg (http://hostthenpost.org)

arwin48
October 3rd, 2016, 12:06 PM
I followed your chart to the letter but still get this stupid error. ""Schedule command,gs,line 32,er_Null reference"
Can you help further

DON49PLM
October 3rd, 2016, 01:11 PM
Arwin48, Can you tell us the asset KUID and name please.

arwin48
October 3rd, 2016, 02:07 PM
Settle-Carlisle Input Table Kuid 131986:1012 Author Atila Barat

Bill69
October 3rd, 2016, 03:33 PM
To check that the turntable does actually work we need the kuid of the turntable not the command.

Cheers,
Bill69

arwin48
October 3rd, 2016, 04:42 PM
Sorry, Kuid2:35412:40058:3

Bill69
October 3rd, 2016, 07:22 PM
Hi arwin48,

The turntable does work as you can see from the attached video. See also the input table command I have used and note that the turntable name must be exactly as it is named in surveyor. Note also the turntable name is case sensitive.

http://i300.photobucket.com/albums/nn39/Bill69_photos/input_zpsmkhuejsj.jpg (http://s300.photobucket.com/user/Bill69_photos/media/input_zpsmkhuejsj.jpg.html)

http://i300.photobucket.com/albums/nn39/Bill69_photos/th_TANE%202016-10-04%2012-28-09-612_zpso3bchqpq.mp4 (http://i300.photobucket.com/albums/nn39/Bill69_photos/TANE%202016-10-04%2012-28-09-612_zpso3bchqpq.mp4)

Cheers,
Bill69

arwin48
October 4th, 2016, 09:23 AM
Thank you Bill69 thanks to your help, I now have a TT that works on auto. Cant believe it was all down to a "T"

Lewiscc65
October 4th, 2016, 10:05 AM
I followed your chart to the letter but still get this stupid error. ""Schedule command,gs,line 32,er_Null reference"
Can you help further


I guess not to the letter as stated, LOL

Bill69
October 4th, 2016, 05:15 PM
Thank you Bill69 thanks to your help, I now have a TT that works on auto. Cant believe it was all down to a "T"

It does not take much to upset things in a computer, I recently had an email that kept coming back as unknown address and when I looked at it closely I found I had typed a comma instead of a dot in the address.

Cheers,
Bill69