PDA

View Full Version : routeS



smithwamx96
July 23rd, 2016, 02:55 AM
Does anyone no where i can get a few long haul routes from NS, Bnsf, cn, csx, or any long haul railroad

jrfolco
July 23rd, 2016, 08:39 AM
Does anyone no where i can get a few long haul routes from NS, Bnsf, cn, csx, or any long haul railroad


I have several long haul routes available. Click on my sig below.
Joe

maruffijd
July 24th, 2016, 12:15 AM
Lemme ask one thing.

I have missing dep Kuid2:60238:38191:1. TKI has nothing as written.

When I search by cutting off the :1 It shows as "mohaka viduct bridge <Kuid:60238:38191> on the DLS. This did not seem to be part of the added deps links you provided on your sig/site. Did I overlook something?

jrfolco
July 24th, 2016, 11:43 AM
Lemme ask one thing.

I have missing dep Kuid2:60238:38191:1. TKI has nothing as written.

When I search by cutting off the :1 It shows as "mohaka viduct bridge <Kuid:60238:38191> on the DLS. This did not seem to be part of the added deps links you provided on your sig/site. Did I overlook something?

It should show up as only a section of track on the route. If so, there is a work around by Swordfish as follows:

"Copy the version of the viaduct, you have installed in T:ANE, to a safe place.
Delete the version of the viaduct, you have installed in T:ANE.
Download the version ( <kuid:60238:38191) from the homepage of Vulcan and install it in T:ANE
Open the viaduct for editing.
Open the editing-folder and copy the folder with the viaduct to the desktop.
Delete the opened viaduct in T:ANE
Replace in the config.txt of the folder on the desktop the kuid:60238:38191 by the kuid2:60238:38191:1
Import the viaduct from the desktop to T:ANE.
Done."

This will show the completed viaduct in Tane.

I'm hoping that this error will be corrected in the near future.

Joe

maruffijd
July 24th, 2016, 01:23 PM
Sounds good to me. I'll do that and have a complete route file. Thanks a bunch.