PDA

View Full Version : I am really having no luck with T:ANE



sologuitarist61
May 21st, 2015, 11:57 AM
My latest problems is that the program just stops for no apparent reason and throws me back to the desktop and when I re-open it, it is as if it is a new install and I have to enter my username etc, and any started routes have disappeared.

To get over this I have uninstalled it and reinstalled it but now I have another problem and that is when I open the Manage Contents window all the assets are in huge format so that I only get three to a whole page on the monitor. There doesn't seem to be a 'list' view anywhere that I can see but it is unworkable as it is at the moment.

Does anyone know how I can get it back to a 'List' view please.

shaneturner12
May 21st, 2015, 11:59 AM
Yes - click Settings on the Launcher and untick the thumbnails box.

Shane

sologuitarist61
May 21st, 2015, 12:39 PM
Yes - click Settings on the Launcher and untick the thumbnails box.

Shane


Thanks Shane - I have had so many problems today with T:ANE that it appears I can no longer see the obvious!!

sowy
May 21st, 2015, 01:15 PM
Greetings to everyone. I'm Tibor from Hungary. There is a big problem for me. The TS2009 program, there is nothing in the product window. The window is empty. There is no commodity. What's the problem? Defective 'product' is not in the CDP. What's wrong? So I can not be inserted into the product with other cars. My program original!
Thank you in advance for your help. Tibor