PDA

View Full Version : Uploading Content Error



BigBoyFan4006
June 25th, 2014, 01:34 PM
When I try to upload content, CM gives me a message that says, "Upload failed. 'NOT LOGGED IN'. What does it mean by "not logged in"? This is my first time uploading content to the DLS, so I'm not sure how to solve this error.

oknotsen
June 25th, 2014, 01:50 PM
Common error I also get when trying to upload.

I solve it by closing the game and content manager, wait a minute, restart the game and immediately try to upload again.

BigBoyFan4006
June 25th, 2014, 02:19 PM
Thank you, it seems to have worked!

oknotsen
June 25th, 2014, 02:21 PM
Happy I could help :)

BigBoyFan4006
June 25th, 2014, 02:25 PM
One more question, do I have to do the processing on Planet Auran?

Edit: Found the answer on the wiki.