PDA

View Full Version : Missing Asset on DLS



marinemania
May 21st, 2014, 06:11 AM
Hello everyone,

Recently I have downloaded the DB-ICE1 from the DLS and noticed that I can't place down the consist. Upon further investigation I noticed that I do not have DB-ICE1 - Wagen 13. I went back to the DLS and could find the said asset.
It would be a great help if anyone could please identify a location I could get this asset. The author goes by, CJ187 (http://www.auran.com/TRS2004/DLS_f.php#).

Cheers,

oknotsen
May 21st, 2014, 06:24 AM
Can you post the name (and kuid) of the asset you are talking about?

Can you tell us the build of your TS12? Maybe the asset is only for TS12 SP1 and you have not patched yet?
Only guessing at the moment; not behind my game PC.

leksie
May 21st, 2014, 06:29 AM
Don't you mean DB-ICE1 - Wagen no. 3 ?


http://trainzonline.nl/pages/downloads/11000

dnevans8
May 21st, 2014, 06:54 AM
From the description DB-ICE1 has 12 wagens:

Description:
Hochgeschwindigkeits-Triebzug
InterCity Express

ICE 1

BR 401 - Triebkopf
BR 802 - Wagen Nr. 1
BR 802 - Wagen Nr. 2
BR 802 - Wagen Nr. 3
BR 802 - Wagen Nr. 4
BR 802 - Wagen Nr. 5
BR 802 - Wagen Nr. 6
BR 802 - Wagen Nr. 7
BR 804 - Wagen Nr. 8
BR 803 - Wagen Nr. 9
BR 801 - Wagen Nr. 11
BR 801 - Wagen Nr. 13
BR 801 - Wagen Nr. 14
BR 401 - Triebkopf

https://www.auran.com/TRS2004/DLS_viewasset.php?AssetID=249839

Wagens 1-12 and 14 are on the dls, but as the OP says there is no wagen 13.

DB-ICE1 is not missing any dependencies so I think at some point wagen 12 has been replaced in the description by wagen 13 or possibly a typo.

The reason for the consist not showing is probably caused by something other than missing dependencies.

I have not yet had a chance to see if the consist shows in my game.

Leksie's link only refers to an 8 wagen consist. How many locomotives and wagens should there be in the prototype?

Edit - Just checked and it works for me.

Have you tried placing the individual locomotives and wagens to pin down which vehicle gives a problem.

Sorry I cannot help further.

leksie
May 21st, 2014, 07:05 AM
Yes , you are right , stupid of me , but ................i did my best

dnevans8
May 21st, 2014, 07:10 AM
Yes , you are right , stupid of me , but ................i did my best

Since you did not have all the information your reply could have been the solution so definitely not stupid.

leksie
May 21st, 2014, 07:13 AM
Thanks for the kind words , i will remember you in my wil (l)?