PDA

View Full Version : script errors with well cars



gremlin1812
December 10th, 2013, 05:38 AM
G'day All, trying to fix faulty assets I have been successful with most but these ones have me stumped.
These are all OK in TS10 but in TS12 build 49922 I am getting these errors, did N3V move the goal posts with this?
TTX Well1A <kuid:95761:15310>
TTX Well1B <kuid:95761:15313>
TTX Well1C <kuid:95761:15314>
TTX Well1D <kuid:95761:15312>
TTX Well1E <kuid:95761:15311>


By Shane Stewart (cnr) from the TPR site.
Warning: This asset uses an obsolete trainz-build number. Trainz-build numbers below 2.7 are no longer supported.
Warning: Required tag 'engine' was missing and has been set to default.
Warning: Required container 'thumbnails' is missing.
Error: wellcar.gs(150) : variable productRestrictionFilter not declared, line 150.
Error: wellcar.gs(150) : function TransferProductFrom not declared in class ProductQueue or derivative, line 150.
Error: wellcar.gs(150) : cannot cast from to int, line 150.
Error: wellcar.gs(291) : variable productRestrictionFilter not declared, line 291.
Error: wellcar.gs(291) : function TransferProductFrom not declared in class ProductQueue or derivative, line 291.
Error: wellcar.gs(291) : illegal types for operand +, line 291
Error: wellcar.gs(291) : cannot cast from to int, line 291.
Error: .. while compiling 'wellcar.gse'


The first and third warning I understand but why a tag "engine"? Does this have anything to do with the errors?
Regards
Barrie

JohnnyC1
December 10th, 2013, 10:56 AM
You can replace the script with a script from one of JR's flat cars.
This works for me:

trainz-build 3.3
engine 0
enginespec <kuid:-1:42004201>
script "JR_Traincar"
class "JRTraincar"
script-include-table
{
traincar_fx_library <kuid2:45324:555200:7>
}


John

gremlin1812
December 10th, 2013, 05:42 PM
G'day John, thanks I will give that a go and let you know.
Regards
Barrie

John, that worked a treat but I used JR's TTX well cars as a template, all is good.

kbill
April 16th, 2014, 07:55 PM
Hello, Ive been having the same problem with my well cars too. Same Problem you had. I was wondering how you got yours to work and what you typed in on your script. Please reply ASAP. Thanks