PDA

View Full Version : No Preview available



leksie
June 8th, 2013, 06:11 AM
Hello ,

I'm using 2009 build 44653 on W7.

Why are there in CMP at the "installed" section many items with no preview available?

And what is CMP doing when he is "up dating" ?


Leksie

shaneturner12
June 8th, 2013, 06:21 AM
The 'no preview available' means it's got no screenshot.

In terms of 'updating', this depends on when it happens. If it is after clicking either Content, Start, or Exit on the Launcher, it's doing a database repair.

Shane

leksie
June 8th, 2013, 11:03 AM
Shane ,

Updating is clear now but some content has a screenshot but wont show up.

shaneturner12
June 8th, 2013, 11:04 AM
If it has one in the config but does not show up, it means it's either the wrong size or incorrectly entered in the config...

Shane

leksie
June 9th, 2013, 02:55 AM
Thanks for the info Shane